Снимка trafficnews.bgКрадец на велосипеди е задържан от пловдивската полиция. Той е

...
Снимка trafficnews.bgКрадец на велосипеди е задържан от пловдивската полиция. Той е
Коментари Харесай

За два месеца: Пловдивчанин задигна над 30 велосипеда, стягал ги за продажба

Снимка trafficnews.bg

Крадец на колела е арестуван от пловдивската полиция. Той е създател на над 30 обири на колелета, заяви шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Атанас Илков. Голяма част от велосипедите са били открити в склад в Разлог, подготвени за продажба, написа  trafficnews.bg .

 

Всички те са откраднати през последните два месеца от центъра и разнообразни квартали на Пловдив. За множеството от тях има тъжби от притежателите им. 

Крадецът е 31-годишен пловдивчанин, който е престъпно проявен. Той арестуван за 72 часа в следствения арест. Крадецът на колела е един от 383 -мата причинители на закононарушения, задържани от началото на годината до в този момент. Общият брой на записаните закононарушения е 914, като от тях 383 са разкрити. Процентът на разкриваемост, който полицията регистрира, е 31 %. 

Криминална полиция е провела 13 профилирани интервенции, при които са хванати 1, 500 кг амфетамини, 30 таблетки екстази, 300 гр. и 160 кг марихуана. 

Икономическа полиция също е измежду първенците на дирекцията поради огромните интервенции против незаконните цигарени заводи, при които бяха открити 1 700  000 цигари без бандерол и 3 тона тютюн. 

Засилена е активността на Охранителна полиция в отдалечените обитаеми места. В плануваните акции там се включват жандармерия, Пътна полиция, звеното " Сигма ". Правят се срещи с кметове и жители, разясняват се проблемите на съответното село или град. 32 мобилни екипа са работили  в 96 обитаеми места  в района. 

От полицията се похвалиха и че наблюдават гонките, които са съвсем всекидневие на територията на Кючук Париж и Тракия. Съставени са 16 акта и 13 фиша. На 48 мотористи са формирани 58 акта за звук. 

Започнали са масирани инспекции на снегопочистващата техника, съобши ст. комисар Илков.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР